Čumić predvodio Vojvodinu do prve pobede u sezoni

Vojvodina je prvom pobedom u sezon iskočila na 12. mesto sa četiri boda, dok je Radnički ostao zakucam za dno tabele

19.08.2023. 21:55
  • Podeli:
FK Vojvodina_Foto FK Vojvodina-6492f10054bf1.webp Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine stigli su do prve pobede u sezoni prošto su u meču četvrtog kola Superlige Srbije pobedili poslednjeplasirani niški Radnički rezultatom 3:2.

Junak pobede Vojvodine bio je Nikola Čumić, koji je ponikao baš u redovima večerašnjeg rivala Novosađana. Čumić je postigao dva gola za "lale", u 15. i 40. minutu, dok je treći gol za ekipu koju sa klupe predvodi Ranko Popović postigao Uroš Nikolić u 73. minutu.

Strelci za Radnički bili su Pejović u 44. i Marjanović u 59. minutu.

Vojvodina je prvom pobedom u sezon iskočila na 12. mesto sa četiri boda, dok je Radnički ostao zakucam za dno, bez boda i sa gol razlikom 3:10.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()