Partizan u potrazi za trenerom: Prva opcija Savo Milošević?

Nakon debakla u derbiju, Aleksandar Stanojević je podneo ostavku

24.09.2024. 17:10
  • Podeli:
Savo Milošević-6516cf4397b32.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je podneo ostavku na mesto šefa struke crno-belih.

Ironija je da bi se situacija mogla obrnuti kao pre četiri godine, kada je Stanojević nasledio upravo Miloševića.

Sada, prema pisanjima "Mozzart sporta", Milošević je prva želja uprave kluba, a dodatno podgrevanje spekulacija donosi vest da je Milošević viđen na stadionu u Humskoj 1.

Iako nije potvrđeno da li su održani konkretni razgovori sa čelnicima kluba, povratak Miloševića ne bi bio iznenađenje.

Podsećanja radi, nakon odlaska iz Partizana, Milošević je vodio Olimpiju iz Ljubljane i bio selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()