Da li imamo najveći promašaj od početka EURO? Pogledajte kako se obrukao fudbaler Češke

Na njegovu sreću, najverovatnije je svemu prehodio ofsajd

22.06.2024. 16:05
  • Podeli:
euro češka gruzija-6676da2f7d33c.webp Foto: AP Photo/Sunday Alamba

Poslednji dan drugog kola grupne faze na Evropskom prvenstvu otvorili su fudbaleri Češke i Gruzije duelom u Hamburgu. Daleko iskusnija reprezentacija nametnula je svoj ritam i u prvom delu meča stvorila daleko veći broj prilika u odnosu na rivala.

U 24. minutu im je poništen gol Adama Hložeka zbog igranja rukom, a samo tri minuta kasnije dogodio se šokantan promašaj pred mrežom golmana Gruzije.

Dobio je loptu Vaclav Černi u kaznenom prostoru, našao se neposredno ispred gola, čak imao i mnogo prostora pored Giorgija Mamardašvilija, ali izuzetno je loše šutirao i dao vremena čuvaru mreže da se namesti i interveniše.

Na njegovu sreću svemu je verovatno prethodio ofsajd, mada bi to svakako morao VAR da proceni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()