Da li je u toku lov na navijače Srbije: Posle engleskih i albanski huligani napali pristalice Orlova

Albanski navijači su gađali Srbe stolicama, flašama i stolovima, a onda su se razbežali pre dolaska policije

16.06.2024. 17:59
  • Podeli:
euro 2024, gelzenkirhen, nemačka gelzenkirhenska policija, neredi navijača - 16 jun 2024 - profimedia-666f0b58d22e1.webp Foto: Profimedia

Grupa albanskih navijača napala je danas pristalice Srbije u blizini centra Gelzenkirhena, prenose pojedini nemački i britanski mediji.

Navijači Srbije okupljaju se u Gelzenkirhenu uoči meča prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu protiv Engleske.

Nemački Bild navodi da su pristalice albanske fudbalske reprezentacije napale navijače Srbije u bašti jednog restorana u Gelzenkirhenu.

Albanski navijači su gađali Srbe stolicama, flašama i stolovima, a onda su se razbežali pre dolaska policije.

Nemački mediji navode da za sada nema informacija o broju povređenih ili uhapšenih navijača.

Grupa engleskih navijača napala je ranije danas pristalice Srbije u blizini glavnog trka u Gelzenkirhenu.

Međutim, Skaj sports navodi da su u incidentu učestvovali samo albanski i srpski navijači. Navodno u ovoj tuči nisu učestvovali engleski navijači.

Utakmica između Srbije i Engleske biće odigrana večeras od 21 čas u Gelzenkirhenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()