Da li Vinicijus napušta Real Madrid: Tri kluba spremna da plate 200 miliona za Brazilca

Lično smatra da bi odlazak bio pobeda rasizma, ali ...

04.04.2024. 16:55
  • Podeli:
Vinicijus Junior-63f32d857218a.webp Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos/Tanjug

Vinicijus Žunior mogao bi na kraju sezone da napustit Real Madrid i La Ligu u kojoj ga navijači suparničkih klubova konstantno vređaju na rasnoj osnovi, navode španski mediji. 

Do ovog zaključak su stigli jer se izdvajaju tri kluba kao spremna da plate iznos transfera od 200 miliona evra. To su PSŽ, Liverpul i Čelsi.

Realov napadač ne želi da ode iz kluba i smatra da bi to bila pobeda rasizma. Međutim, postoji mogućnost da to uradi i zbog dolaska Kilijana Mbapea. Iako španski mediji nisu saglasni oko toga. 

Vinicius je u 28 utakmica, ove sezone, postigao 18 i asistirao za osam golova. Ukupan učinak u dresu Reala, u ovoj sezoni, mu je 77 golova i 72 asistencije u 253 susreta. 

Pod ugovorom je sa Realom do leta 2027.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()