Daleko od penzije: Serhio Ramos želi da se vrati u voljeni klub

Španski fudbaler je odbio da produži ugovor sa PSŽ

29.06.2023. 13:52
  • Podeli:
sergio ramos - reuters-63eca395876de.webp Foto: Reuters

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Španije Serhio Ramos (37) želi da nastavi karijeru u Sevilji, prenosi španski sajt "Kadena Ser".

Ramos je prethodne dve sezone igrao za Pari Sen Žermen, a španski fudbaler je odbio da produži ugovor sa šampionom Francuske. On nije hteo da prihvati ponude klubova iz Saudijske Arabije, već želi da se vrati u Sevilju u kojoj je počeo igračku karijeru.

Međutim, španski mediji navode da Sevilji nije prioritet angažovanje Ramosa, pošto aktuelni osvajač Lige Evrope želi da stvori mladi tim. Sevilja ne može finansijski da odgovor na platu koju zahteva Ramos, ali je iskusni fudbaler poručio čelnicima kluba da mu zarada nije prioritet.

Ramos je igrao za Sevilju od 1996. do 2005. godine, a potom je 16 sezona nastupao za Real Madrid. Za reprezentaciju Španije odigrao je 180 mečeva i postigao je 23 gola.

Sevilja je prošle sezone zauzela 12. mesto u La Ligi, ali će igrati u Ligi šampiona, pošto je osvojila Ligu Evrope.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()