Dalić besan: Imamo tri medalje, a Engleska jednu za 58 godina

Zanimljivi komentari hrvatskog selektora

18.06.2024. 22:20
  • Podeli:
Zlatko Dalić_Andre Penner AP Tanjug-639dfb2f2994e.webp Foto: Andre Penner / AP / Tanjug

Fudbalska reprezentacija Srbije je u prvom meču poražena ubedljivo od Španije, a prliku za popravni će imati sutra.

Naime, oni sutra igraju protiv Albanije, a selektor Zlatko Dalić je imao par zanimljivih opaski pred ovaj duel.

Iskusni strateg smatra da njegov tim zaslužuje mnogo veći respekt.

"Mi imamo tri medelja, a Engleska jednu u 58 godina. Oni su zlatni, a mi ne vredimo. Mi smo mali ali smo hrabri i borbeni, dokaz je 100.000 Hrvata u Berlinu. Naši rezultati pokazuju da smo bolji od toga kako nas ljudi doživljavaju", rekao je selektor Hrvatske, pa nastavio:

"Znam da je nakon poraza od Španije bilo dosta negative, ali nadam se da ćemo dati sve od sebe da ponovo budemo pravi, onakvi kakvi možemo da budemo", zaključio je Dalić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()