Dalić objavio spisak protiv Poljske i Portugalije: Luka Modrić predvodi Hrvate u Ligi nacija

Fudbaleri Hrvatske će petog septembra gostovati selekciji Portugalije, a tri dana kasnije dočekaće reprezentaciju Poljske

19.08.2024. 14:00
  • Podeli:
luka modric reuters-648a9d369950f.webp Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić saopštio je danas spisak igrača za mečeve protiv Portugalije i Poljske u Ligi nacija.

Hrvatska se nalazi u grupi A1 Lige nacija sa Portugalijom, Poljskom i Škotskom.

Fudbaleri Hrvatske će petog septembra gostovati selekciji Portugalije, a tri dana kasnije dočekaće reprezentaciju Poljske.

"Liga nacija će nam poslužiti za stvaranje ekipe, koja će naredne godine igrati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. U odnosu na Evropsko prvenstvo, ostali smo bez dvojice senatora, Domagoja Vide i Marcela Brozovića, ali zato nas sve raduje što je kapiten i dalje sa nama. Luka Modrić je naša velika snaga na terenu i van njega", rekao je Dalić, preneo je Fudbalski savez Hrvatske.

 Na spisku se nalaze:

Golmani: Dominik Livaković, Dominik Kotarski, Nediljko Labrović. 
Odbrana: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Marin Pongračić, Martin Erlić.
Vezni igrači: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Luka Sučić, Kristijan Jakić, Martin Baturina, Petar Sučić.
Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Ante Budimir, Igor Matanović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()