Dan za oporavak: Zvezdini fudbaleri rapoređeni na terenu i u teretani

U odličnom ambijentu i sa mnogo elana pristupilo se treningu oporavka

21.01.2024. 13:15
  • Podeli:
Fudbaleri Zvezde-65ad0a9ae8a33.webp Foto: FK Crvena zvezda

Kao što je to bio slučaj nakon prve pripremne utakmice i pobede nad Hlorakom, fudbaleri Crvene zvezde su dan kasnije odradili samo trening oporavka i posle trijumfa nad Zalaegersegom.

Pobeda izabranika Vladana Milojevića je pozitivno uticala na igrače, jer je jutarnji trening protekao u sjajnoj atmosferi. Radili su vrlo posvećeno fudbaleri Zvzede na dva fronta. Igrači koji su odigrali veći broj minuta protiv mađarskog tima radili su u teretani po planu kondicionog trenera Ivana Vučetića

U odličnom ambijentu i sa mnogo elana pristupili su prvotimci, koji su iskoristili trening u teretani kako bi oporavili mišiće.

Ostatak tima, predvođen mlađim igračima, radio je na terenu sa drugim delom stručnog štaba. Insistiralo se na brojnim segmentima, ali je fokus pretežno bio na igri na dva gola i na završnici. 

Pobednik u partiji fudbala je imao poseban motiv, s obzirom na to da je poražena ekipa morala da ispuni sve zahteve rivala. Time je trening bio veoma intresantan. 

Zvezda nastavljaja sa napornim radom već u ponedeljak, dok je sledeća provera zakazana za 24. januar kada će odmeriti snage sa subotičkim Spartakom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()