Dani Alveš odbio posetu majke u zatvoru

Otišao sam od kuće sa 15 godina, prošao sam teža iskušenja od ovoga, prva je izjava brazilskog fudablera

31.01.2023. 09:23
  • Podeli:
Dani Alveš-63ce46e3b868e.webp Foto: Profimedia

Najtrofejniji fudbaler u istoriji Dani Alveš odbio je da primi u zatvorsku posetu svoju majku, dok je istvovremeno poručio da je spreman da se nosi sa svime što ga očekuje.

Njegova majka Lucia stigla je iz Brazila u Barselonu, ali Dani je bio kategoričan i odbio je da se sretne sa njom, istakavši da ga je stid i da ne želi da ga majka vidi u zatvoru.

Ipak, njih dvoje su razgovarali telefonom, a njegova majka je odsela u hotelu kako bi ostala blizu sina.

Istovremeno, list "La Vanguardia" prenosi da se Alveš prvi put oglasio otkako je iza rešetaka. U razgovoru sa ostalim zatvorenicima rekao je:

"Prihvatiću šta god da se desi. Ne plašim se ničega. Otišao sam od kuće sa 15 godina, prošao sam teža iskušenja od ovoga", prenosi katalonski list njegove prve reči iz zatvora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()