Dani Alveš optužen za seksualno uznemiravanje

Alvešov portparol je rekao da brazilski fudbaler "odlučno poriče" sve optužbe

11.01.2023. 08:37
  • Podeli:
Dani Alveš_Twitter.jpg Foto: Twitter

Brazilski fudbaler Dani Alveš (39) nalazi se pod istragom zbog optužbi za seksualni napad na jednu ženu u noćnom klubu u Španiji u decembru prošle godine, objavio je Vrhovni sud u Barseloni.

Brazilski fudbaler je ranije demantovao sve optužbe. U saopštenju suda se ističe da je otvoren postupak "zbog prijave koju je podnela žena za navodni seksualni napad, koji se dogodio u noćnom klubu u Barseloni u decembru prošle godine".

U saopštenju se ne navodi da se radi o Alvešu, ali je portparolka suda potvrdila Rojtersu da je brazilski fudbaler predmet istrage. Ona je izjavila da je ceo slučaj u fazi istrage, ali je dodala da sud nema više informacija.

Španski mediji su ranije objavili da je jedna žena optužila Alveša da ju je dirao na neprimeren način i bez njenog pristanka, dok je bila sa prijateljima u jednom noćnom klubu krajem decembra prošle godine. Alvešov portparol je rekao da brazilski fudbaler "odlučno poriče" sve optužbe.

On se trenutno nalazi u Meksiku gde igra za Pumas, a nedavno je nastupao sa selekcijom Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Alveš je ranije igrao za Barselonu, Sao Pulo, PSŽ, Juventus, Sevilju i Bahiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()