Dat nalog policiji: Kreće istraga o incidentu u svlačionici FK Crvena zvezda - Bahar daje izjavu

Policija će, pored ostalog, tražiti od igrača i trenera da se izjasne koliko dugo su bili zadržani od strane navijača

02.11.2023. 13:22
  • Podeli:
Tan2023-10-0421171076_5 barak bahar fk crvena zvezda foto jadranka ilic-654394014079e.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da ispita navode novinskog članka pod nazivom "Delije držale bukvicu Baharu i igračima" i utvrdi da li su i koja lica-navijači, bila nasilna prema treneru fudbalskog kluba “Crvena zvezda” Baraku Baharu i dvojici igrača u svlačionici, posle utakmice sinoć između tog kluba i TSC-a, na stadionu "Rajko Mitić".

Policija će, pored ostalog, tražiti od igrača i trenera da se izjasne koliko dugo su bili zadržani od strane navijača, da li su tom prilikom prema njima vršili bilo koji oblik nasilja, fizički ih maltretirali, pretili i vikali na njih, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Na razgovor u policiju biće pozvano i ovlašćeno lice za bezbednost FK “Crvena zvezda”, da se izjasni da li su navijači dobili dozvolu i od koga da uđu u svlačionice da bi se neposredno obratili igračima i treneru, te da li su ovlašćena lica iz kluba obavestila nadležne organe o tom indicentu, a ukoliko nisu, potrebno je da se izjasne iz kog razloga to nisu učinili.

Biće zatražen i zvaničan izveštaj o ovom događaju, ukoliko je isti sačinio FK “Crvena zvezda” i pribavljeni video snimci bezbednosnih kamera koje pokrivaju službene prostorije stadiona “Rajko Mitić”.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()