De Brujne: Francuska je bila bolja, razočaran sam igrom svog tima

Fudbaleri Belgije poraženi su sinoć u Lionu od selekcije Francuske rezultatom 2:0

10.09.2024. 11:40
  • Podeli:
de brujne AP PhotoHassan Ammar-6682fde77552d.webp Foto: AP PhotoHassan Ammar

Kapiten fudbalske reprezentacije Belgije Kevin de Brujne izjavio je da razočaran igrom svog tima na meču protiv Francuske u drugom kolu grupe A2 Lige nacija, prenose belgijski mediji.

Fudbaleri Belgije poraženi su sinoć u Lionu od selekcije Francuske rezultatom 2:0.

"Francuska je bila bolja, nema tu šta da se doda. Igrali smo sa šest fudbalera u odbrani. Morali smo da odigramo bolje u drugom poluvremenu. Neki igrači nisu odradili ono što je bio njihov zadatak. Rekao sam u svlačionici šta moramo da popravimo. Moramo da igramo na najvišem nivou", rekao je Brujne.

"Ako ne možeš da igraš protiv najboljih, onda nisi dovoljno dobar. Moraš da daš sve od sebe na terenu, a neki igrači to nisu uradili. Mogu ja da prihvatim da mi nismo toliko dobri kao Francuzi. Ali ostale stvari su neprihvatljive. Mogu da prihvatim i da nismo dobri kao 2018. godine. Neću sad da plačem. Imam 33 godine i to više ne radim", dodao je De Brujne, koji je za reprezentaciju Belgije odigrao 107 utakmica i postigao je 30 golova.

Fudbalska reprezentacija Belgije se nalazi na trećem mestu na tabeli grupe A2 LN sa tri boda, a u narednom kolu gostovaće Italiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()