De Brujne ozbiljno povređen, pauzira najmanje do kraja godine

Lekari su savetovali operaciju kao najbolje rešenje problema koji muči belgijskog fudbalera

15.08.2023. 17:27
  • Podeli:
Kevin de Bruyne_Tanjug AP-6498b9b39e82b.webp Foto: Tanjug/AP

Kapiten belgijske fudbalske reprezentacije i igrač Mančester Sitija Kevin De Brujne pauziraće zbog povrede najmanje do kraja 2023. godine, objavio je danas Njuzblad Sport.

Belgijski sportski dnevnik tvrdi da je De Brujne (32) na meču protiv Barnlija u petak obnovio povredu koju je zaradio u finalu Lige šampiona i da će najverovatnije morati na operaciju.

Kako se navodi, lekari su savetovali operaciju kao najbolje rešenje problema koji muči De Brujnea, pa se očekuje da narednih dana iz Mančester Sitija donesu konačnu odluku.

Ukoliko ode na operaciju, očekuje se da bude spreman za drugi deo sezone.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()