De Brujne propušta početak sezone Premijer lige

Belgijanac se oporavlja od povrede

26.06.2023. 09:03
  • Podeli:
Kevin de Bruyne_Tanjug AP-6498b9b39e82b.webp Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne (31) propustiće početak naredne sezone pošto je pokidao tetivu na meču finala Lige šampiona protiv Intera (1:0), koji je odigran 10. juna u Istanbulu, prenosi "Dejli mejl".

Britanski mediji podsećaju da se De Brujne povredio u prvom poluvremenu utakmice sa Interom. Posle dodatnih pregleda utvrđeno je da je povreda ozbiljnija nego što se prvobitno mislilo i dodaje se da će belgijski fudbaler morati da propusti početak sezone. Operacija neće biti potrebna, a De Brujneu je savetovano da se odmori pre nego što počne rehabilitaciju, koja je planirana za jul.

De Brujne će sigurno da propusti utakmicu protiv Arsenala u Komjuniti šildu (6. avgust), kao i meč 1. kola Premijer lige protiv Barnlija, koji je na programu pet dana kasnije.

"Dejli mejl" navodi da se lekari Mančester sitija nadaju da bi Belgijanac mogao da konkuriše za mesto u ekipi za Superkup Evrope protiv Sevilje, koji će biti odigran 16. avgusta u Atini.

De Brujne je prošle sezone odigrao 49 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima i postigao je 10 golova. Sa Građanima je osvojio prošle sezone FA kup, Premijer ligu i Ligu šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()