De Laurentis ne pušta igrača iz Lacija bez 170 miliona evra

Nigerijac je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila za 75 miliona evra

22.03.2023. 15:19
  • Podeli:
Viktor Osiman-63f716bb0a792.webp Foto: Profimedia

Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis saopštio je da nigerijski napadač Viktor Osimhen vredi najmanje 170 miliona evra, prenose italijanski mediji.

De Laurentis je uveren da u ovom trenutku retko koji klub u Evropi može da izdvoji 170 miliona evra za jednog fudbalera, ali prvi čovek Napolija tvrdi da Osimhen "vredi svaki cent".

Italijanski mediji navode da će nigerijski napadač biti jedan od najtraženijih fudbalera u letnjem prelaznom roku, a interesovanje za centarfora Napolija pokazali su, između ostalih, i Mančester junajted i Čelsi.

Osimhen je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila za 75 miliona evra, a za klub iz Napulja je odigrao 91 meč i postigao je 53 gola. On je za reprezentaciju Nigerije nastupio na 22 utakmice, a 15 puta se upisao u listu strelaca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()