De Rosi: Svi znaju šta za mene znači Roma

Roma se nalazi na devetom mestu na tabeli Serije A

16.01.2024. 16:08
  • Podeli:
De Rossi_FB_AS Roma-65a67dec2d5e5.webp Foto: FB/AS Roma

Novi trener fudbalera Rome Danijele de Rosi izjavio je da je spreman da se suoči sa izazovima koji rimski klub čekaju do kraja sezone.

De Rosi je ugovor sa Romom potpisao do kraja sezone. On je za Romu odigrao 616 utakmica i postigao je 63 gola.

"Želim da se zahvalim porodici Fridkin što mi je ukazala poverenje da budem prvi trener Rome. Mogu da kažem da ne poznajem drugi put osim posvećenosti i svakodnevnih odricanja kako bi se suočio sa izazovima koji nas čekaju do kraja sezone", rekao je De Rosi, prenosi zvanični sajt kluba.

De Rosi će na klupi Rome debitovati u subotu protiv Verone. On je bio u stručnom štabu Italije kada je selektor Azura bio Roberto Manćini. De Rosi je samostalno vodio samo SPAL.

"Svi znaju šta za mene znači Roma. Nemamo vremena, a ni izbora osim da budemo konkurentni, da se borimo za svoje ciljeve i da pokušamo da ih ostvarimo. To su jedini prioriteti koje smo zajedno postavili", dodao je novi trener Rome.

Roma se nalazi na devetom mestu na tabeli Serije A sa 29 bodova iz 20 utakmica.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()