Degenek poziva navijače: "Svi na Marakanu da gledamo duel sa Interom"

Na stadionu Zvezde će biti organizovano gledanje utakmice sa zapadne tribine

29.09.2024. 18:16
  • Podeli:
Miloš Degenek profimedia-64ca4647cb913.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Crvene zvezde, Miloš Degenek pozvao je navijače da u utorak dođu na stadion "Rajko Mitić", pošto će na zapadnoj tribini biti organizovano gledanje utakmice sa Interom.

Crvena zvezda će u utorak od 21 sat gostovati ekipi Intera u drugom kolu LŠ. Na stadionu Zvezde će biti organizovano gledanje utakmice sa zapadne tribine.

"Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Kao i uvek, kada nisam na terenu, uz Zvezdu sam na tribinama. Verujem u moje saigrače, da će biti hrabri i da će ostaviti srce na terenu za 'crveno-beli' dres", rekao je Degenek, prenosi zvanični sajt kluba. 

"Inter je kvalitetna ekipa, godinama dominiraju u italijanskom fudbalu, ali igrači Zvezde ne smeju da se plaše nikoga. Svi to dobro znamo, tako da sam siguran da će biti pravi u utorak. Velika je šteta zbog zabrane dolaska navijača, ali se klub odlično dosetio da sa zapada Marakane gledamo utakmicu svi zajedno. Pozivam sve navijače da dođu i da na taj način pružimo podršku našem klubu, ali i da se družimo. Biće to prilika da još jednom pošaljemo poruku da Zvezda ima najbolju publiku na svetu", istakao je Degenek.

Veliki video bim će biti postavljen na atletskoj stazi Marakane.

 

"Usled odluke italijanske policije da zabrani dolazak Zvezdinih navijača u Milano, naš klub je odlučio da svim zaljubljenicima u 'crveno-bele' boje pruži mogućnost da u pravoj zvezdaškoj atmosferi posmatraju meč protiv Intera i navijaju za prvotimce našeg kluba. Naime veliki video bim će biti postavljen na atletskoj stazi Marakane, te pozivamo sve zvezdaše da na vreme dođu na stadion i obezbede svoje mesto na zapadnoj tribini. Ulaz je besplatan, a sjajna atmosfera zagarantovana", dodaje se u saopštenju Zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()