Delegacija Zvezde posetila Hilandar: Crveno-beli dali dres igumanu na dar

Nema sumnje da posete ovakvog karaktera dodatno oplemenjuju duh čoveka, piše u saopštenju beogradskog kluba

12.10.2023. 11:21
  • Podeli:
Zvezdan Terzić na Hilandaru-6527ba5a5e5de.webp Foto: FK Crvena zvezda

Delegacija FK Crvena zvezda predvođena generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem posetila je Svetu goru, odnosno manastir Hilandar, kao jednu od najvećih srpskih svetkovina, saopštio je šampion Srbije.

Delegaciju Crvene zvezde je ugostio iguman Metodije.

"Crveno-bela delegacija predvođena Zvezdanom Terzićem, koju su još činili i Marko Marin i Marko Petrović, zajedno sa vladikom Stefanom Sarićem i sveštenstvom iz Hrama Svetog Save imala je čast i priliku da poseti čuveni Hilandar i da se puna utisaka vrati u Beograd. Nema sumnje da posete ovakvog karaktera dodatno oplemenjuju duh čoveka, a inspirativni razgovori sa ljudima koji su svoj život posvetili Bogu, su od neprocenjivog značaja", saopšteno je iz Crvene zvezde.

Foto: FK Crvena zvezda

Delegacija srpskog šampiona je igumanu Metodiju uručila dres Crvene zvezde sa brojem sedam, a on je uzvratio knjigom "Sveti kralj Milutin".

"Zvezda je okrenuta prema crkvi, kao jednom od najvećih stubova srpstva, što je pokazatelj kroz dugačku istoriju našeg kluba, a utisak je da se taj odnos u poslednjih nekoliko godina dodatno učvršćuje. Zvezda tako redovno pomaže i manastire, te narodne kuhinje na Kosmetu, pa se može, sa ponosom, konstatovati da smo izuzetno društveno odgovorni i u službi srpskog naroda, gde god se on nalazio", navode crveno-beli.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()