Delije zovu navijače da napune Marakanu protiv Trabzona

Marakana je posebno mesto gde su se mnoga čuda dešavala, pa zašto ne bi pao i jedan Trabzon? pitaju navijači Zvezde

24.10.2022. 13:02
  • Podeli:
Delije.jpg Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Navijači Crvene zvezde Delije pozvale su sve pristalice crveno-belih da napune stadion "Rajko Mitić" na meču 5. kola grupe H Lige Evrope protiv Trabzona.

Crvena zvezda će u četvrtak od 21 sat na svom terenu igrati sa šampionom Turske.

"U četvrak igramo protiv Trabzona kod kuće. Utakmice protiv Ferencvaroša, pa i i protiv Monaka, pokazale su nam da možemo da budemo pravi kada hoćemo i zato treba ispuniti stadion do poslednjeg mesta i boriti se za pobedu kojom bismo povećali šanse za eventualni prolazak u 1/16 finala Lige Evrope ili nastavak takmičenja u Ligi konferencija. Marakana je posebno mesto gde su se mnoga čuda dešavala, pa zašto ne bi pao i jedan Trabzon? Još je sve otvoreno i moguće. Naše je da verujemo i da napunimo stadionu četvrtak", navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Ferencvaroš je prvi na tabeli grupe H sa devet bodova, Trabzon i Monako imaju po šest, dok je Crvena zvezda poslednja na tabeli sa tri boda.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()