Dešamp: Znam da će Benzema učiniti sve da bude potpuno spreman

Za francusku reprezentaciju je bolje da je Žiru sa nama, rekao je selektor Francuske

11.11.2022. 08:00
  • Podeli:
Karim Benzema-1666079961267.webp Foto: Profimedia

Selektor francuske fudbalske reprezentacije Didije Dešamp veruje da će napadač Reala Karim Benzema biti spreman za mečeve na Svetskom prvenstvu u Kataru, koje počinje 20. novembra, prenose francuski mediji.

"Znam da će Benzema učiniti sve da bude 100 odsto spreman do početka Mundijala", rekao je Dešamp.

Dešamp je objavio spisak od 25 igrača za Mundijal u Kataru. Selektor "trikolora" je odlučio da povede jednog fudbalera manje od dozvoljenog u Katar. Na spisku se nalazi i veteran Olivije Žiru iz Milana.

"Žiru zna kakav je moj stav. Za francusku reprezentaciju je bolje da je sa nama", dodao je selektor Francuske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()