Desilo se čudo: Serhio Riko blizu povratka na teren

Nekoliko nedelja proveo u komi

28.02.2024. 13:30
  • Podeli:
Serhio Riko-64735b8d5ee9b.webp Foto: Profimedia

Pre samo nekoliko meseci, golman Pari Sen Žermena, Serhio Riko nalazio se na ivici života i smrti. Da bi se ovih dana desilo čudo - španski golman je na putu da se vrati na teren i ponovo zaigra fudbal. 

Sve je počelo posle jednog sasvim običnog dana na ergeli, gde je doživeo tešku povredu kada ga je konj tokom vožnje zbacio sa sebe, a potom dodatno udario. Dobio je neprijatna oštećenja glave i drugih delova tela.

Zbog toga je nekoliko sedmica proveo u bolnici, gde mu je utvrđeno da ima i aneurizmu na mozgu, a 36 dana bio je na intenzivnoj nezi od čega ukupno 19 je proveo i u komi.

Kako javlja poznati sajt "Atletik", golman Pari Sen Žermena bi mogao da se vrati treninzima u narednim danima, kada prođe poslednje medicinske preglede. 

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()