Devojke prve na tabeli: Ženska fudbalska reprezentacija Srbije savladala Slovačku u kvalifikacijama za EP

Srbija je trenutno prva na tabeli sa sedam bodova

31.05.2024. 21:22
  • Podeli:
fss ženska fudbalska reprezentacija-665a267e044e8.webp Foto: FSS

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije savladala je večeras Slovačku rezultatom 2:1 u utakmici trećeg kola grupe 2 B lige kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Violeta Slović u 22. i Miljana Ivanović u 53. minutu postigle su golove za Srbiju, dok je Martina Šurnovska u devetom minutu bila precizna za Slovačku.

Srbija je trenutno prva na tabeli sa sedam bodova, a naredni meč igra za četiri dana, ponovo protiv Slovačke, u Trnavi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()