Di Marija, dan posle incidenta, objavio kraj igranja za Argentinu: Sa knedlu u grlu kažem zbogom

Prošlo je 16 godina od debija

24.11.2023. 15:54
  • Podeli:
angel-di-maria-reuters.jpg

Angel di Marija je obavestio svet da posle Kupa Amerike, 2024. godine, završiti reprezentativnu karijeru i oprostiti se od nacionalnog tima Argentine

Ova vest stiže samo dan pošto je objavljen snimak njegovog sukoba sa navijačima Brazila u Rio de Ženeiru.

Kamere su zabeležile trenutak na "Marakani" kada su ga navijači Brazila polivali pivom sa gornjeg nivoa tribina, na šta je on odgovorio pljuvanjem u njihovom pravcu.

Posle svega, Di Marija, koji 16 godina nosi dres Gaučosa, tokom kojih ima 136 mečeva na kojima je postigao 29 golova.

"Kup Amerike biće takmičenje na kom ću poslednji put da nosim dres Argentine. Uz bol i sa velikom knedlu u grlu kažem zbogom najlepšoj stvari koja mi se dogodila u karijeri, oblačio sam ga, znojio se u tom dresu i nosio ga sa ponosom. Hvala navijačima, porodici, prijateljima i kolegama iz tima, pišemo istoriju i tako će biti večno. Napred Argentina“, poručio je između ostalog jedan od najiskusnijih igrača Argentine. 

Di Marija je sa Mesijem i društvom osvojio Kup Amerike 2021. i Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Od ovoga leta ponovo nosi dres Benfike, kluba u koji je 2007. stigao iz Rosarija i zadržao se tri godine. Igrao je tokom karijere za Real Madrid, Mančester junajted, PSŽ i Juventus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()