Di Marija i Vlahović bili meta naoružanih provalnika

Čuli smo vrisku i zvukove koji liče na pucnjavu, rekli su svedoci događaja kod kuće jednog od igrača Juventusa

07.10.2022. 09:40
  • Podeli:
vlahovic - di marija - reuters-1665124994077.webp Foto: Reuters

Italijanski mediji potvrdili su da su igrači Juventusa Angel Di Marija i Dušan Vlahović doživeli pravu noćnu moru nakon što su bili meta napada provalnika.

Naime, reprezentativac Srbije bio je u gostima kod prijatelja Angela Di Marije u Torinu. Dok je trajalo druženje, naoružani provalnici upali su u kuću i pokušali da opljačkaju iskusnog argentinskog internacionalca.

Odmah se upalio alarm i reagovala je policija. Pojedini mediji u Italiji navode da je korišćeno vatreno oružje. O tome su govorili svedoci događaja.

"Čuli smo vrisku i zvukove koji liče na pucnjavu", rekli su svedoci, a prenosi italijanska "Republika".

Ugledni novinar Tancredi Palmeri izvještava da su provalnici bili maskirani, ali da je policija odlično i pravovremeno reagovala tako da je na mestu događaja uhapsila jednog od razbojnika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()