Di Marija: Plakao sam dok je Mesi držao govor u svlačionici

Leo je rekao manje stvari nego uoči finala Kopa Amerike, seća se reprezentativac Argentine

29.06.2023. 14:49
  • Podeli:
Anhel di Marija-639f3f9bf2b2f.webp Foto: AP Photo/Thanassis Stavrakis/Tanjug

Argentinski fudbalski reprezentativac Anhel di Marija priznao je da je plakao u svlačionici tokom govora kapitena Gaučosa Lionela Mesija uoči meča finala Svetskog prvenstva sa Francuskom, prenosi argentinski "Tjuk sports".

Argentina je u decembru prošle godine u finalu SP u Kataru posle boljeg penala pobedila Francusku ukupnim rezultatom 7:5.

"Leo je rekao manje stvari nego uoči finala Kopa Amerike, ali je palo nekoliko suza. Plakao sam... Ne zbog toga što sam bio nervozan, nego zbog trenutka u kojem sam živeo. Živeti to je nešto najlepše što može da se dogodi jednom fudbaleru", rekao je Di Marija, koji je prošle sezone igrao za Juventus.

On je za torinski klub odigrao 37 utakmica i postigao je osam golova uz sedam asistencija u svim takmičenjima. 

Italijanski mediji navode da bi Di Marija mogao da nastavi karijeru u Benfiki iz Lisabona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()