Di Marija van terena, minimum, 20 dana

Italijanski mediji navode da bi Argentinac trebalo da bude spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo

13.10.2022. 19:39
  • Podeli:
Anhel Di Marija-1665682765930.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Juventusa i argentinski Anhel di Marija odsustvovaće sa terena oko 20 dana zbog povrede tetive, saopštio je klub iz Torina.

U saopštenju Juventusa se navodi da se radi o "malom oštećenju tetive desne butine i da će fudbaleru za oporavak biti potrebno oko 20 dana".

Di Marija se povredio pre dva dana tokom meča 4. kola Lige šampiona protiv Makabija iz Haife (0:2).

Italijanski mediji navode da bi Di Marija trebalo da bude spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano u Kataru od 20. novembra do 18. decembra.

Argentina će igrati u grupi C protiv Saudijske Arabije, Meksika i Poljske.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()