Dibala o Mesijevom dresu: "Nisam znao da li smem da ga obučem..."

Dres koji nosi veliku odgovornost

06.09.2024. 13:10
  • Podeli:
dibala-66dae24f68403.webp Foto: AP Photo/Gustavo Garello

Reprezentativac Argentine Paulo Dibala na pravi način obeležio je povratak u nacionalni tim.

Argentina je u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pobedila Čile 3:0, a Dibala je postigao gol za konačan rezultat.

On je ušao sa klupe i pogodak je postigao noseći Mesijevu desetku.

"Zaista je spektakularan osećaj što sam se vratio i što sam zajedno sa saigračima i najvijačima, koji su nam bili velika podrška“, rekao je Dibala.

Argentinac se osvrnuo i na to što je nosio dres sa brojem 10, koji je pripada Mesiju, koji nije igrao na ovom susretu.

"Tehničko osoblje je donelo tu odluku. Neki od momaka su rekli da treba da uzmem taj dres, ali ja nisam znao da li da prihvatim, taj dres nosi veliku odgovornost. Isto tako sam mislio da se neću vratiti, ali sam se vratio i igrao sam. A kada nosite ovaj dres, onda moraš da daš sve što imaš“, rekao je Dibala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()