Direktor PSV: Madueke otišao za 15 miliona više u Čelsi

Nismo prihvatili prvu ponudu, a igrač je želeo da se vrati u Englesku, kaže Brands

05.02.2023. 12:12
  • Podeli:
Noni Maduoku-63df8ef59c55d.webp Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/Tanjug

Direktor PSV Marsel Brands izjavio je da je holandski klub zbog dobre finansijske ponude odlučio da proda mladog engleskog fudbalera Nonija Maduekea londonskom Čelsiju, prenose britanski mediji.

Madueke (20) je bio član PSV od 2018. godine, a pre dve nedelje je potpisao ugovor sa Čelsijem do juna 2030. uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

"Nismo hteli da prodamo Maduekea u januaru, ali onda su počele da stižu ponude Čelsija. Prvo su ponudili 25 miliona evra. Pa onda 28, 32, 35 miliona evra. Odlučili smo da ga pustimo kada je stigla ponuda od 40 miliona evra. On je hteo da se vrati u Englesku i mi smo odlučili da ga prodamo Čelsiju", rekao je Brands.

Madueke je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Engleske, a trenutno je četvrti napadač u londonskom klubu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()