Dobre vesti za Engleze pred Srbiju: Stouns spreman za prvi meč na Prvenstvu

Stavio se na raspolaganje selektoru Sautgejtu

13.06.2024. 16:30
  • Podeli:
engleska reuters-652ef1ab8ca94.webp Foto: Reuters

Engleski štoper Džon Stouns uspeo je da odradi trening i tako se selektoru Geretu Sautgejtu stavi na raspolaganje za meč protiv Srbije.

On je imao problema sa povredom i bilo je pitanje hoće li biti spreman za okršaj sa Srbijom na startu Evropskog prvenstva.

Njega je uhvatio virus i on je bio zatvoren u svojoj hotelskoj sobi, kako se taj virus ne bi proširio i na ostale članove tima.

Štoper Mančester sitija nema puno minuta u dresu reprezentacije u poslednjem periodu, tek 45 minuta koliko je odigrao na utakmici protiv Islanda, koju su Englezi izgubili sa 1:0. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()