Dobre vesti za Partizan: Kapiten spreman za derbi

Najvažniji meč u sezoni

05.03.2024. 14:12
  • Podeli:
Svetozar Marković Partizan_Tanjug-1666894925989.webp Foto: Tanjug

Kapiten Partizana Svetozar Marković biće spreman za 172. večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Marković je prethodne nedelje bio na snimanju kolena magnetnom rezonancom, gde je utvrđeno da ne postoji oštećenje, već da se pojavio mali otok zbog nerava.

To je prouzrokovalo bol fudbaleru, zbog čega je on propustio utakmicu protiv Železničara iz Pančeva.

Možda je mogao da nastupa pod određenim rizikom, ali s obzirom da sledi veoma bitan duel, Igor Duljaj i stručni štab nisu hteli da rizikuju.

Umesto toga podvrgnut je snimanju i adekvatnim terapijama i vežbama pod nadzorom, kako bi oporavak bio potpun i igrač spreman za 172. derbi.

Kako prenosi Telegraf, igrač bi od srede trebao nesmetano da se vrati treninzima i biće spreman za najvažniji meč u sezoni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()