Dobre vesti za Zvezdu: Glazer ipak putuje u Milano?

Veliki preokret u klubu sa Marakane?

29.09.2024. 13:10
  • Podeli:
Omri Glazer-64b7ec315aefd.webp Foto: FK Crvena zvezda

Jutros je stigla dobra vest za navijače Crvene zvezde.

Golman Omri Glazer nije obnovio povredu zadnje lože i u ponedeljak će pokušati da trenira. Ukoliko test prođe dobro, braniće u Italiji.

Ipak, Marko Ilić je spreman da uskoči, kao u mečevima sa Bode Glimtom u plej-ofu za Ligu šampiona.

Glazer nije ove sezone ni senka od prošle, kad je bio među najboljima u ekipi. Bez ulaska u formu stao je između stativa protiv Benfike i nije ni reagovao kod šuta Kokčua iz slobodnog udarca, što bi bilo nezamislivo da je potpuno spreman.

U večitom derbiju je ostavio dobar utisak, bez mnogo posla, ali meč sa Železničarom je pokazao da je daleko od željene forme.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()