Dobro poznato lice posetilo Zvezdu: Stanković na ručku sa čelnicima kluba

Kao trener vodio je crveno-bele od 2019. do 2022. godine

19.03.2024. 17:37
  • Podeli:
Dejan Stanković-64181f71dd74b.webp Foto: Profimedia

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Dejan Stanković (45) posetio je šampiona Srbije.

Stanković je trenutno šef stručnog štaba Ferencvaroša, a pauzu u nacionalnim šampionatima zbog reprezentativnih obaveza iskoristio je tako što je posetio lidera Superlige Srbije - Crvenu zvezdu.

Dobrodošlicu na Marakani priredilo je rukovodstvo Crvene zvezde u sastavu Zvezdan Terzić - generalni direktor kluba , Mitar Mrkela - sportski direktor, Marko Marin - šef skauting službe i Markom Petrovićem - operativni direktor.

Cela uprava Crvene zvezde bila je sa bivšim trenerom, koji je ostvario velike uspehe na klupi crveno-belih, na ručku.

Stanković je ponikao u Crvenoj zvezdi, a za prvi tim crveno-belih igrao je od 1995. do 1998. godine. Potom je klub iz Ljutice Bogdana kao trener vodio od 2019. do 2022. godine.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 65 bodova.

Standings provided by Sofascore

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()