Dok čekaju Lazetićev odgovor: Partizan poslao ponudu još jednom treneru

Rekonstrukcija tima u Humskoj

02.06.2024. 20:04
  • Podeli:
Stadion Partizana-651298ae17ae6.webp Foto: Profimedia

U Fudbalskom klubu Partizan na pomolu je velika rekonstrukcija tima. Poznato je da uprava neće zadržati Alberta Nađa, a iz Humske su poslali ponudu Žarku Lazetiću.

Međutim, to nije sve. Navodno bi, prema pisanju domaćih medija, u klub trebalo da se vrati i Zvonko Varga, koji bi radio u omladinskoj školi na razvoju talenata.

Varga je svojevremeno osam sezona igrao za Partizan, a bio je i deo stručnog štaba kada su na čelu istog bili Vladimir Vermezović, Lotar Mateus i Slaviša Jokanović.

Ostaje da vidimo da li će se Varga vratiti u redove crno-belih s obzirom na tepku situaciju u kojoj se klub nalazi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()