Đoković na "Parku prinčeva": Proslava titule sa fudbalerima PSŽ

U pauzi Rolan Garosa Novak stiže i na fudbal

04.06.2023. 10:32
  • Podeli:
Novak Djokovic-647c4ef7a1176.webp Foto: Profimedia

Na "Parku prinčeva" bilo je veličanstveno u subotu veče, a tom spektakularnom fudbalskom događaju, koje nosi proslava titule, prisustvovao je i Novak Đoković. Najbolji srpski teniser bio je u svečanoj loži sa sinom tokom utakmice poslednjeg kola Lige 1, a kada se meč završio sišao je na teren i pozdravio se sa šampionima Francuske. 

Kilijan Mbape bio je taj kome je treći reket sveta pružio ruku i čestitao mu na odličnoj sezoni i novoj tituli. 

Fudbaleri PSŽ nisu slavili pobedu u poslednjem kolu protiv Klermona (2:3), ali jesu odbranjenu titulu prvaka koju su osvojili pre dve nedelje. Ova utakmica biće zapamćena po poslednjoj koju je Lionel Mesi odigrao u dresu kluba iz Pariza i po lošoj reakciji navijača na njega. 

Ono što je poslalo lepu sliku u svet jeste gest svih igrača PSŽ koji su na kraju utakmice bili u majicama, a neki i u golmanskom dresu, sa imenom Serhio Riko. Time je ceo tim dao podršku svom saigraču koji je nedavno pao sa konja i dobio tešku povredu glave. 

Na "Parku prinčeva" su pored Novaka Đokovića, po ložama, bile i porodice, supruge, devojke i deca, igrača PSŽ. Posle meča sišli su i oni na teren da se pozdrave sa svojim "muškim glavama" i slikaju se uz trofej. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()