Đorđe Petrović tehnološki višak u Čelsiju: Gde Srbin nastavlja karijeru?

Golman deo "bombaškog tima"

27.08.2024. 10:43
  • Podeli:
Đorđe Petrović-646f06de6f735.webp Foto: Profimedia

Engleski Čelsi krenuo je u sezonu porazom od Mančester sitija 2:0 i pobedom nad Vulverhemptonom 6:2.

Trener Enco Mareska složio je ekipu i najavio da će se igrati brz i agresivan fudbal, ali ima problem jer mu je sastav pretrpan.

Čelsi pod ugovorima ima čak 50 igrača, a Mareska je procenio da mu ne treba njih 14.

"Bombaški odred", kako ga nazivaju Englezi, sastoji se od sledećih igrača: Romelu Lukaku, Kepa Arisabalaga, Ben Čilvel, Rahim Sterling, Trevo Čaloba, Kerni Lukvumeka, David Datro Fofana, Armando Broha, Anhelo Gabrijel, Dejvid Vašington, Aleks Matos, Harvi Vale, Lukas Bergstrom i naš golman Đorđe Petrović.

Lukakuov transfer u Napoli blizu je realizacije, a Čelsi bi trebalo da zaradi 35 miliona evra.

Golman Kepa bio je na pozajmici u Real Madridu prošle sezone, verovatno će opet biti privremeno ustupljen nekom drugom klubu, ali mnogo manje atraktivnom Bornmutu.

Veterani Čilvel i Sterling mogli bi da završe u redovima direktnog konkurenta u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona – Mančester junajteda.

Štoper Čalobah ponikao je u Čelsijevoj akademiji, ali Mareska ga je izostavio iz prvog tima.

Napadač Broha će se verovatno priključiti Ipsviču.

Što se tiče Petrovića, očekuje se da bude pozajmljen francuskom Strazburu, klubu koji je u vlasništvu Čelsijevog gazde Toda Bolija i kompanije Bluko.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()