Dragan Džajić stigao u Staru Pazovu da bude izabran za predsednika FSS

Na Izbornu skupštinu stigli su, između ostalih, Žarko Žečević, Dragoljub Zbiljić i Tomislav Karadžić

14.03.2023. 13:38
  • Podeli:
Dragan Džajić i Pižon-64106b664d2d6.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić stigao je u Staru Pazovu gde će u 14 sati biti održana Izborna skupština FSS, javlja izveštač Tanjuga.

Džajić je stigao u društvu legendarnog fudbalera Crvene zvezde i nekadašnjeg selektora Srbije Vladimira Petrovića Pižona.

U Staru Pazovu su, između ostalih, stigli Žarko Žečević, Dragoljub Zbiljić i Tomislav Karadžić.

Jedini kandidat za predsednika ostao je Dragan Džajić, pošto se nekadašnji reprezentativac i legendarni fudbaler Crvene zvezde, kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić povukao iz trke za prvog čoveka FSS. Džajić je i pre sednice Skupštine imao ogromnu podršku, pa je izvesno da će legenda Crvene zvezde preuzeti funkciju prvog čoveka FSS, koja je upražnjena poslednje dve godine nakon ostavke Slaviše Kokeze.

Skupština FSS broji 85 članova, a da bi Džajić bio izabran potrebno je da bude kvoruma, najmanje 43 prisutna delegata i da dobije najmanje 22 glasa (50 odsto plus jedan).
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()