Dragović kapitenski posle poraza: Kad god ne daješ u fudbalu, primaš

Treba da naučimo da igramo sa pritiskom, smatra Vladimir Lučić

28.11.2023. 23:31
  • Podeli:
Zvezda Jang Bojs Hvang-6566605eedc40.webp Foto: Anthony Apex/Keystone via AP/Tanjug

Imaju za čim da žale u Crvenoj zvezdi posle utakmice 5. kola Lige šampina. Toliko propuštenih šansi na jednoj utakmici malo ko pamti, a pamtiće ga tim Baraka Bahara jer je zbog njih izgubio odlučujući meč od Jang Bojsa (2:0) i završio svoj nastup na evropskoj sceni. 

"Sada je gotovo. Imamo još jednu utakmicu, hajde da probamo da pobedimo za za naše navijače... Imali smo toliko šansi, ne mogu da se setim da ih je bilo toliko u nekoj drugoj utakmici ove sezone. Imali smo šest, sedam velikih šansi. Mislim da smo odigrali dobro, šutnuli su nam dva, tri puta na gol, primili smo dva gola, mogli smo da vodimo, ali nismo. Tako je u fudbalu: kad god ne daješ, primaš... Šteta, sada da se fokusiramo za dalje", izjavio je za TV Arena Sport kapiten Aleksandar Dragović.

Slično razmišlja i Vladimir Lučić koji je ušao u igru sa klupe, imao nekoliko dobrih prodora i centaršuteva.

"Imali smo stvarno tri, četiri dobre šanse da povedemo, ali su nas kaznili za promašaje. To ne sme više da nam se dešava".

Sledeći rival je aktuelni prvak Evrope, Mančester siti

"Treba da se pripremimo najbolje što možemo i da idemo na pobedu kao uvek. Treba da naučimo da igramo sa pritiskom. Ne smemo lako da primamo golove, pogotovo ne iz prekida", konstatovao je mladi Lučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()