Drakonska kazna za Partizan: Crno-beli dva meča bez publike, uslovno na dve godine, evo i zbog čega

Ovo sigurno nisu želeli da vide u Humskoj

30.09.2023. 10:30
  • Podeli:
Stadion Partizana-651298ae17ae6.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Partizana igraće naredne dve evropske utakmice bez prisustva publike zbog kazne od strane UEFA koja je ustanovila i uslovnu kaznu od dve godine, piše Telegraf.rs.

Ova kazna je, po tom telu, posledica ponašanja navijača na meču sa Nordsjilandom u meču koji je odigran u Beogradu.

Kako se navodi, Partizan je kažnjen zbog diksriminacije i rasističkog ponašanja domaćih navijača protiv danske ekipe.

Uslovna kazna se broji od dana odluke, pa će crno-beli morati naredne sezone, ako se domognu kvalifikacija za Evropu, da budu jako pažljivi kada se publika ponovo vrati u Humsku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()