Drugo pojačanje ovog leta: Nihad Mujakić je novi igrač Partizana

On je standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine

24.06.2024. 16:09
  • Podeli:
mujakic fk partizan-66797de1af521.webp Foto: FK Partizan

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas beogradski klub.

Mujakić (26) igra na poziciji štopera, a u Partizan je stigao iz turskog Ankaragučua.  On je ranije nastupao za Sarajevo, Kortrajk, Hajduk iz Splita i Beveren.

Za Ankaraguču je odigrao 76 utakmica, dok je za reprezentaciju BiH nastupio na četiri meča.

Mujakić će se tokom večeri priključiti ekipi Partizana, koja se u Sloveniji priprema za novu sezonu. On je drugo pojačanje "crno-belih" u letnjem prelaznom roku posle Đorđa Jovanovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()