Duljaj iskreno o svemu: Nisam vezan za stolicu

Mogu da razumem sve, ali ne i da mi vređaju porodicu, kaže trener Partizana

01.09.2023. 08:20
  • Podeli:
Igor Duljaj-64a576f77279e.webp Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je posle novog poraza od Nordsjelanda (1:0) i eliminacije iz Evrope da će ostati na klupi sve dok igrači veruju u ono što radi.

"Oni su dosta kvalitetniji tim od nas, imaju mnogo brzih igrača. Imali smo želju, ali nismo imali atmosferu, bili smo bez podrške navijača, nedostajala nam je energija sa tribina", rekao je Duljaj.

Trener crno-belih je govorio o uvredama koje je dobio sa tribina i uputio javno izvinjenje zbog ponašanja.

"Mogu da razumem da me vređaju, da mi pričaju da ništa ne znam, da pišu o besplatnim kolačima, ali ne mogu da razumem da mi vređaju porodicu. Pominjanje bureka se odnosi na mog oca koji više nije živ i takve stvari ne mogu da dopustim. U svakom slučaju se izvinjavam zbog reakcije i ponašanja, nisam to smeo da uradim", govorio je suznim glasom Duljaj.

Na kraju je govorio i o nastavku rada na klupi crno-belih.

"Što se mene tiče, nisam vezan za stolicu, sportski sektor će odlučiti o mojoj sudbini. Dokle god igrači veruju u ovo što radim, ostaću ovde ako tako klub odluči. Imamo važnu utakmicu već u nedelju i pokušaću da spremim ekipu što je bolje moguće", rekao je Duljaj. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()