Duljaj: Kada se sve sabere i oduzme, zaslužena pobeda

Fudbaleri Partizana pobedili su danas kao gosti Radnik rezultatom 2:1 u meču 22. kola Superlige Srbije.

24.02.2024. 16:56
  • Podeli:
Tan2023-12-3109502669_0 igor duljaj foto tanjug-65c79e8bcded2.webp Foto: Tanjug

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas nakon pobede nad ekipom Radnika u 22. kolu Superlige Srbije, da je njegov tim zasluženo došao do trijumfa.

"Pobedili smo bez tri izuzetno važna igrača. Mogu da budem zadovoljan, atmosfera je bila fenomenalna. Pričao sam sa kolegom Đorđevićem i složili smo se da je obema timovima ova utakmica bila izuzetno teška za igranje zbog terena. Kada se sve sabere i oduzme, zaslužena pobeda", istakao je Duljaj za TV Arena sport.

Dodaje da za sada nema novih informacija o povratku Ksandera Severine u klub, nakon što je napusti Beograd zbog neisplaćenih obaveza.

Dodao je da bi sa Severinom trebalo da priča kasnije. 

Fudbaleri Partizana pobedili su danas kao gosti Radnik rezultatom 2:1 u meču 22. kola Superlige Srbije. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()