Duljaj nakon bolnog poraza: Moja krivica, nedopustivo je da šutnemo nekoliko puta

Crno-beli imaju šansu da preokrenu, ali će im biti mnogo teško

10.08.2023. 21:15
  • Podeli:
Igor Duljaj_Trener_FK Partizan_Foto FK Partizan-6400934c48b60.webp Foto: FK Partizan

Trener Partizana Igor Duljaj prokomentarisao je meč treće runde kvalifikacija za Ligu konferencija u kom je njegov tim poražen od Sabaha u Azerbejdžanu sa 2:0.

"Mora bolje da se igra. Ušli smo veoma loše u utakmicu, zasluženo su pobedili jer mi smo šutnuli samo nekoliko puta, što je nedopustivo. Ovo je moja krivica, moja odgovnorst, ja ću reći to i igračima", rekao je Duljaj odmah posle utakmice.

Aldo Kalulu se nikako nije dobro pokazao na prvih nekoliko utakmica u novom dresu.

"Tri utakmice zaredom smo igrali. Kalulu je bio planiran da uđe kasnije, imao je povredu, pa je plan bio da uđe pa da izađe, da počne, pa ćemo videti šta dalje. Problem je kako smo ušli utakmicu, ja sam kriv, nema ništa do igrača", dodao je Duljaj.

Revanš je za sedam dana u Beogradu.

"Da bude bolji odnos i biće sve bolje", zaključio je Duljaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()