Duljaj o Voždovcu, Saldanji i postu igrača: Sva sreća sada nije toliko toplo

U stalnoj sam vezi sa Saldanjom, kaže trener Partizana

02.04.2024. 12:05
  • Podeli:
Tan2023-12-3109502669_0 igor duljaj foto tanjug-65c79e8bcded2.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Partizana u sredu igraju utakmicu 28. kola Superlige Srbije u gostima na "Krovu" protiv Voždovca. Tim povodom Igor Duljaj se obratio medijima, kojima je govorio i o povređenim igračima, ali i o 

"Očekujem težak meč, oni su mnoge utakmice odigrali na visokom nivou, posebno su nezgodni na domaćem terenu, a činjenica da nemaju pobedu u drugom delu nas dodatno tera na oprez, rekao je trener fudbalera Partizan Igor Duljaj uoči gostovanja Voždovcu u 28. kolu Superlige.

Utakmica između Voždovca i Partizana igra se sredu od 16.55 sati.

"Nemaju šta da izgube, igra se na veštačkoj travi, drugačije su okolnosti. Iza nas je teška utakmica sa Spartakom, sada smo skoncentrisani samo na Voždovac. Imamo cilj, a to su tri boda", istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

On je dodao da i dalje ne može da računa na Mateusa Saldanju, dok će tokom dana videti u kakvom su stanju Bibras Natho i Gajas Zahid, koji nisu trenirali dva dana.

"U stalnoj sam vezi sa Saldanjom, šalje mi izveštaj procedure i šta radi na terenu. Ono što mi je poslednji put rekao je da će se vratiti sredinom ovog meseca, što je brzo s obzirom na to kakva je težina povrede. Ja nisam lekar. Videćemo kada će se uključiti u trenažni proces. On radi 10 sati dnevno, to je dokaz koliko ulaže u sebe i kolika mu je želja", poručio je Duljaj.

Trener Partizana je prokomentarisao i odluku o postu Zahida i Natha.

"Ja nemam takva iskustva, naravno da je teško trenirati i igrati. Poštujem svačiju odluku. Sva sreća sada nije toliko toplo, bilo bi im još teže. Na dan utakmice neće biti visoka temperatura, ako budu u protokolu. Sve zavisi od treninga. Dva dana nisu bili u trenažnom procesu".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()