Duljaj odgovorio Piksiju: Možda je očekivao da bude -15

Ne želi bilo šta da zamera Stojkoviću

19.03.2024. 16:37
  • Podeli:
igor duljaj una-659296092ac5e.webp Foto: UNA

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izazvao je pažnju javnosti izjavom da je prvenstvena trka u Srbiji završena.

Piksi je u ponedeljak decidno rekao da će Zvezda sigurno biti šampion u Superligi, a da će Partizan biti drugi.

Kao i da mu je čudno što je uopšte Partizan uspeo do marta da bude na liderskoj poziciji.

"Ne čitam šta piše po novinama. Zavisi u kom kontekstu je selektor to rekao. Možda je mislio da nas pohvali jer smo bolji u ovom delu sezone nego nekih prethodnih sezona. Tako ja to tumačim, možda je mislio da ćemo da budemo na -15 u martu. Izjavljivali su neki i da će biti šampioni pre početka sezone, pa nikom ništa. Pre nekoliko dana sam razgovarao sa selektorom, imao je samo reči hvale za ono što radimo", rekao je igor Duljaj za "Maxbetsport".

Potom je dodao da ne želi bilo šta da zamera Stojkoviću.

"Ne zameram ništa selektoru, mnogo ga cenim. On je fudbalska institucija. Zahvalni smo mu i mi, a trebalo bi da budu i ostali klubovi iz domaćeg prvenstva jer je pozvao naše igrače u reprezentaciju", zaključio je Duljaj.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()