Duljaj posle teške pobede: Bilo je važno da dobijemo utakmicu i dobili smo

Crno-beli su slavili posle tri utakmice bez trijumfa

30.03.2024. 21:16
  • Podeli:
igor duljaj, 19 dec 2023 - foto tanjug sava radovanović-65834c5b0da61.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ako se uzme u obzir da nismo pobedili tri poslednje utakmice, jasno je da je ova bila teška na psihološkom plan. Navikli smo navijače na dopadljiv, ofanzivan fudbal sa dosta šansi, ali danas je samo bilo važno da se dobije i dobili, rekao je trener fudbalera Partizan Igor Duljaj posle pobede protiv Spartaka (1:0).

"Imali smo neku, da kažem, poluinicijativu, ali iz nekog straha u nekim situacijama smo žurili, a trebalo je da stanemo na loptu. Dozvolili smo protivniku da ima previše 'prekida' pred kraj. Morali smo bolje u završnici kod kontri, ali na kraju najvažnija je pobeda", istakao je Duljaj.

Da podsetimo, crno-beli su slavili posle tri utakmice bez trijumfa, a pobednički gol protiv Subotičana dao je Samed Baždar u 21. minutu.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()