Duljaj shvata značaj nova tri boda: Igrao se otvoren fudbal

Bilo je šansi, bilo je na momente dobrih poteza, a bilo je i navijača, kaže trener Partizana

08.04.2024. 08:36
  • Podeli:
večiti derbi, igor duljaj - 9 mart 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages (7)-65ec9c4359d89.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Partizan je uzeo tri boda na svom terenu, u 29. kolu Superlige Srbije. Sa dva gola, Kasandera Severine i Denija Kastilja, savladao je ekipu Novog Pazara

Posle utakmice trener crno-belog tima Igor Dulja je rekao da je pobeda važna

"Tri izuzetno važna boda, pohvalio bih oba tima koji su igrali otvoren fudbal, bilo je dosta šansi, posebno u drugom poluvremenu gde se naša ekipa na neki način malo i zadovoljila", rekao je trener Igor Duljaj i dodao:

"To je nešto što nas brine protiv ekipa koje postignu gol, tada možemo da uđemo u problem. Bilo je šansi, bilo je na momente dobrih poteza, bilo je stvari koje smo radili na treningu i naravno da mi je uvek lakše kada imamo finu podršku naših navijača koji su došli u velikom broju".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()