Duljaj svestan problema: Da li smo nesposobni ili neodgovorni?

Ovde je pun parking automobila, a kada su problemi, nema nigde nikoga, kaže trener Partizana

23.02.2024. 11:55
  • Podeli:
igor duljaj, 19 dec 2023 - foto tanjug sava radovanović-65834c5b0da61.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Radnik će u 22. kolu Superlige dočekati Partizan, u subotu od 13.45 sati. Trener crno-belog tima Igor Duljaj, ističe da ekipa ima i očekivane i neočekivane probleme. 

"Čeka nas izuzetno teška utakmica. Protivnik je nezgodan, bore se da ostanu u eliti, a imamo i mi ambicije - da ostanemo u vrhu. Ne mogu da se ne vratim u blisku prošlost, izgubili smo 2:1 kod kuće i poslednju dobili 3:2", rekao je Igor Duljaj uoči utakmice u Surdulici.

Prokomentarisao je strateg crno-belog tima i probleme.

"Ono što je problem za oba tima jeste veoma loš teren u Surdulici. Žao mi je što 2024. godine pričamo o terenima. Ne mogu igrači oba tima da pruže dobar fudbal u tim uslovima. Imamo problem sa napadačima. Saldanja ima istegnuće zadnje lože, Nikolić četiri kartona i ne može da igra. On je izuzetno važan, kao i Saldanja. Nikolić je donosio prevagu mnogo puta, i kao džoker i kao starter. Sada, slučaj sa Severinom, dosta smo oslabljeni, ali nema kuknjave, imamo cilj, idemo po povoljan rezultat", istakao je Duljaj.

Trener je dodao da će situacija sa Severinom, koji je otputovao u Holandiju zbog "neisplaćenih dugovanja" poremetiti tim i to je direktan udarac na njega i ekipu.

"Znate kako, za mnoge stvari je dovoljan razgovor. Mora da se priča sa igračima. Ja kada sam dočekivao igrače na aerodromu, pravio se cirkus od toga, trener Partizana dočekuje igrače, vodi ih na preglede, tamo, amo. Važno je da im poklonite pažnju. Nikada ne znate, ako postoji problem, možete razgovorom sve da rešite. Moramo da znamo šta se njima dešava. Kad smo se vratili, čuo sam da naš igrač živi i dalje u SC Teleoptik. Dakle, 20 dana. Ili smo neodgovorni ili nesposobni, 20 dana je prošlo, da li je nađen stan? To vam je kao kada brod plovi, pa se ajkule zalepe za brod. Tako je i kada su u pitanju uspesi. Ovde je pun parking automobila, a kada su problemi, nema nigde nikoga", zaključio je Duljaj.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()