Đuričić otvorio dušu: Neodlazak na Evropsko prvenstvo je poraz moje karijere

Nekadašnji naš reprezentativac žali što nije otišao u Nemačku

30.06.2024. 22:45
  • Podeli:
Filip Đuričić UNA-64de0f5417fe7.webp Foto: UNA

Nešto pre Evropskog prvenstva u Nemačkoj stigla je informacija da je Filip Đuričić rešio da okonča reprezentativnu karijeru. Sada je i po tom pitanju rešio da otvori dušu.

Naime, on je za grčke medije priznao da mu je teško palo što ga selektor Dragan Stojković nije uvrstio na spisak kandidata za EP.

"Prošlu godinu sam počeo vrlo dobro, ali osećao sa pritisak, jer nisam bio standardan. Sve je to uticalo na mene, razmišljao sam da li ću biti u timu Srbije za Prvenstvo Evrope. Na kraju nisam otišao. To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru. Verujem da ću ove sezone biti bolji i opušteniji", naglasio je fudbaler Panatinaikosa.

Kako stvari stoje, Đuričić je stavio konačnu tačku na karijeru u reprezentaciji Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()