Đurovski pred večiti derbi: Partizan je u boljoj formi, ali Zvezda ima bolji tim

Mnogo ih je odigrao u dresu Crvene zvezde i vodio sa crveno-bele klupe

17.12.2023. 15:15
  • Podeli:
boško đurovski, 10 sept 2022 - Antonio AhelATAImages-65673cbe274f4.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Boško Đurovski ceo život će da pamti šta svima u klubu znači večiti derbi. Kao neko ko ih je igrao na terenu i vodio crveno-belu ekipu sa klupe može svaki put kompetentno da iznese svoja očekivanja. Tako je uradio i pred 171. derbiju Crvene zvezde i Partizana

"Mislim da derbi u principu ne odlučuje šampiona, pogotovo u srpskom prvenstvu. O prvaku Srbije dlučuju takozvane male utakmice. Mislim da je Crvena zvezda u zadnjih sedam, osam godina igrala dobro protiv manjih ekipa. Nismo gubili ni derbje, ali nismo ni pobeđivali, bili su to u principu više nerešeni rezultati. I Partizan je, u svom periodu osvajanja titula, to činio pobedama protiv manjih ekipa. Mislim da ta motivacija, kada je u pitanju igra protiv manjih ekipa u našem prvenstvu, ipak na kraju odlučuje ko će biti najbolji", konstatovao je Đurovski.

Oko pitanja ko će pobediti u 171. derbiju Đurovski je očekivano bio na strani Zvezde: 

"Pobediće Zvezda, mislim da imamo bolji tim. Oni su možda u boljoj formi, ali mi imamo bolji tim", tvrdi Đurovski.

Fudbaleri Partizana u sredu 20. decembra od 18 časova dočekuju ekipu Crvene zvezde u večitom derbiju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()